Nabeschouwing PSG - Nice (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 17:00 uur

PSG - Nice

In de Ligue 1 2018/2019 neemt PSG het zaterdag 4 mei 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Nice (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen PSG en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door I. Ganago, waarmee Nice met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Neymar in de 60e minuut zorgde er even later voor dat Paris Saint Germain weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 93e minuut was de ideale kans voor Paris Saint Germain om te scoren. E. Cavani was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PSG - Nice 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Nice Doelpunt I. Ganago met assist van Dante Nice 0-1
54' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
60' Penalty Paris Saint Germain Penalty Neymar Paris Saint Germain 1-1
61' Wissel Nice Wissel J. Makengo voor I. Ganago Nice
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Diaby voor J. Draxler Paris Saint Germain
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor L. Paredes Paris Saint Germain
69' Gele kaart Nice Gele kaart voor Y. Atal Nice
75' Wissel Nice Wissel M. Le Bihan voor A. Saint-Maximin Nice
89' Wissel Nice Wissel B. Srarfi voor P. Burner Nice
90' Gele kaart Nice Gele kaart voor Dante Nice
93' Penalty gemist Paris Saint Germain Penalty gemist E. Cavani Paris Saint Germain
97' Gele kaart Nice Gele kaart voor E. Cavani Nice
97' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor C. Hérelle Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Nice
Opstellingen PSG - Nice
De opstellingen van PSG en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nice zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.