Nabeschouwing Reims - Brest (1-0) || Ligue 1 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Reims het zaterdag 7 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Brest (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Brest is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 29e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Mendy van Brest via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het E. B. Toure die Reims op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 68e minuut kreeg K. NClomande van Reims voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Reims de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Reims.

LIVE Reims - Brest 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Reims Gele kaart voor H. Kamara Reims
27' Gele kaart Reims Gele kaart voor K. NClomande Reims
29' Penalty gemist Brest Penalty gemist A. Mendy Brest
32' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Belkebla Brest
37' Doelpunt Reims Doelpunt E. B. Toure met assist van M. Doumbia Reims 1-0
67' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor Y. Court Brest
67' Wissel Brest Wissel G. Charbonier voor A. Mendy Brest
68' Tweede gele kaart Reims Tweede gele kaart voor K. NClomande Reims
72' Wissel Reims Wissel D. Kutesa voor T. Dingome Reims
80' Wissel Reims Wissel N. Munetsi voor M. Doumbia Reims
81' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor I. Diallo Brest
83' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Magnetti Brest
89' Wissel Reims Wissel T. Nkada voor E. B. Toure Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Brest
Opstellingen Reims - Brest
De opstellingen van Reims en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.