Nabeschouwing Reims - Montpellier (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:00 uur



In de Ligue 1 2018/2019 neemt Reims het zaterdag 1 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Auguste-Delaune II in Reims.

Via de Reims - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reims - Montpellier (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Reims en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 0-1 overwinning voor Montpellier. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door A. Oyongo, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Reims dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Montpellier uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Reims - Montpellier
Balbezit
57%
43%
Schoten totaal
21
9
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
153
84
Gevaarlijke aanvallen
61
36
Passes
559
427
Overtredingen
11
11
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Reims - Montpellier 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reims - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
70' Wissel Montpellier Wissel D. Le Tallec voor P. Lasne Montpellier
72' Wissel Reims Wissel Suk Hyun-Jun voor R. Oudin Reims
77' Doelpunt Montpellier Doelpunt A. Oyongo Montpellier 0-1
78' Wissel Reims Wissel S. Ojo voor M. Cafaro Reims
84' Wissel Montpellier Wissel S. Sambia voor G. Laborde Montpellier
86' Wissel Reims Wissel V. Pinson voor M. Doumbia Reims
86' Wissel Montpellier Wissel K. Dolly voor F. Mollet Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Reims - Montpellier
Opstellingen Reims - Montpellier
De opstellingen van Reims en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reims gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach David Guion
Wissels Reims
# Speler Pos.
1 Johann Carrasso K
6 Axel Disasi V
13 Hassane Kamara M
17 Aly Ndom M
11 Oluwaseyi Babajide Ojo A
10 Hyun-Jun Suk A
27 Virgile Pinson A
27 A
Formatie 3-4-2-1
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Reims - Montpellier

Reims en Montpellier treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reims en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 30 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 5 keer wist de ploeg van Reims te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Reims. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reims 2
Winst Montpellier 5
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reims op een 6e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reims - Montpellier Opstelling Reims Opstelling Montpellier Live Reims - Montpellier Live Reims - Montpellier kijken Reims - Montpellier kijken Live Reims - Montpellier stream Reims - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Reims - Montpellier Uitslag Reims - Montpellier Statistieken Reims - Montpellier Ligue 1 2018/2019 Reims - Montpellier wedden Reims - Montpellier gokken Reims - Montpellier Unibet