Nabeschouwing Rennes - PSG (2-1) || Ligue 1

Zondag 18 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 18 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - PSG (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en PSG is onder leiding van scheidsrechter Antony Gautier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door E. Cavani, waarmee PSG met 0-1 de leiding nam. Rennes kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Niang, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette R. del Castillo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rennes de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Antony Gautier, waardoor Rennes dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rennes - PSG
Goals
2
1
Balbezit
38%
62%
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
43
56
Gevaarlijke aanvallen
19
52
Passes
384
591
Overtredingen
16
19
Buitenspel
2
2
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Rennes - PSG 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt PSG Doelpunt E. Cavani PSG 0-1
43' Gele kaart PSG Gele kaart voor J. Draxler PSG
44' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Niang met assist van H. Traore Rennes 1-1
48' Doelpunt Rennes Doelpunt R. del Castillo met assist van E. Camavinga Rennes 2-1
54' Gele kaart PSG Gele kaart voor T. Meunier PSG
59' Gele kaart PSG Gele kaart voor M. Verratti PSG
64' Wissel PSG Wissel P. Sarabia voor A. Di Maria PSG
64' Wissel PSG Wissel C. Dagba voor T. Meunier PSG
67' Gele kaart PSG Gele kaart voor J. Bernat PSG
73' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor R. del Castillo Rennes
77' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor B. Bourigeaud Rennes
77' Wissel PSG Wissel L. Paredes voor J. Draxler PSG
79' Wissel Rennes Wissel S. Boey voor F. Maouassa Rennes
85' Gele kaart Rennes Gele kaart voor T. Siebatcheu Rennes
88' Gele kaart PSG Gele kaart voor E. Cavani PSG
Opstellingen Rennes - PSG
De opstellingen van Rennes en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en PSG zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - PSG

Rennes en PSG treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en PSG elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst PSG 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 8e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rennes - PSG Opstelling Rennes Opstelling PSG Live Rennes - PSG Live Rennes - PSG kijken Rennes - PSG kijken Live Rennes - PSG stream Rennes - PSG Fox Sports Nabeschouwing Rennes - PSG Uitslag Rennes - PSG Statistieken Rennes - PSG Ligue 1 2019/2020 Rennes - PSG wedden Rennes - PSG gokken Rennes - PSG Unibet