Nabeschouwing Rennes - Reims (0-2) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Rennes het zondag 28 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Reims (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Reims is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 0-2 overwinning voor Reims. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Oudin, waarmee Reims met 0-1 de leiding nam. Reims vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Oudin op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Reims.

LIVE Rennes - Reims 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Reims Doelpunt R. Oudin met assist van X. Chavalerin Reims 0-1
25' Gele kaart Rennes Gele kaart voor I. Sarr Rennes
46' Wissel Rennes Wissel T. Koubek voor A. Diallo Rennes
53' Doelpunt Reims Doelpunt R. Oudin met assist van M. Martin Reims 0-2
56' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor R. Del Castillo Rennes
59' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
61' Wissel Reims Wissel T. Dingomé voor M. Martin Reims
70' Wissel Reims Wissel M. Cafaro voor M. Doumbia Reims
70' Wissel Rennes Wissel J. Lea Siliki voor H. Ben Arfa Rennes
72' Gele kaart Reims Gele kaart voor R. Oudin Reims
74' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
81' Wissel Reims Wissel A. Ndom voor R. Oudin Reims
91' Gele kaart Reims Gele kaart voor T. Foket Reims
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Reims
Opstellingen Rennes - Reims
De opstellingen van Rennes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Reims zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Reims

Rennes en Reims treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 2 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Reims slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 4
Winst Reims 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 10e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 16e plaats.