Nabeschouwing Rennes - Saint-Étienne (2-1) || Ligue 1

Zondag 1 december 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 neemt Rennes het zondag 1 december 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Saint-Étienne (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door L. Diony, waarmee Saint-Étienne met 0-1 de leiding nam. Rennes kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Raphinha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette D. Da Silva zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Rennes de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Rennes dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rennes - Saint-Étienne
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
14
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
132
107
Gevaarlijke aanvallen
49
23
Passes
481
413
Overtredingen
15
11
Buitenspel
2
0
Corners
6
1
Wissels
2
3
LIVE Rennes - Saint-Étienne 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt L. Diony Saint-Étienne 0-1
25' Doelpunt Rennes Doelpunt Raphinha met assist van R. del Castillo Rennes 1-1
29' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Z. Youssouf Saint-Étienne
40' Gele kaart Rennes Gele kaart voor M. Niang Rennes
46' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Fofana voor L. Perrin Saint-Étienne
60' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor D. Bouanga Saint-Étienne
60' Wissel Rennes Wissel T. Siebatcheu voor M. Niang Rennes
69' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
72' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor E. Camavinga Rennes
81' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Camara voor L. Diony Saint-Étienne
83' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor S. Palencia Saint-Étienne
93' Doelpunt Rennes Doelpunt D. Da Silva met assist van B. Bourigeaud Rennes 2-1
Opstellingen Rennes - Saint-Étienne
De opstellingen van Rennes en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Claude Puel
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
32 Wesley Fofana V
11 Gabriel Moisés Antunes da Silva V
18 Arnaud Nordin M
8 Mahdi Camara M
15 Bilal Benkhedim M
27 Robert Berič A
Voorbeschouwing Rennes - Saint-Étienne

Rennes en Saint-Étienne treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rennes en Saint-Étienne elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Rennes 0
Winst Saint-Étienne 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 12e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rennes - Saint-Étienne Opstelling Rennes Opstelling Saint-Étienne Live Rennes - Saint-Étienne Live Rennes - Saint-Étienne kijken Rennes - Saint-Étienne kijken Live Rennes - Saint-Étienne stream Rennes - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing Rennes - Saint-Étienne Uitslag Rennes - Saint-Étienne Statistieken Rennes - Saint-Étienne Ligue 1 2019/2020 Rennes - Saint-Étienne wedden Rennes - Saint-Étienne gokken Rennes - Saint-Étienne Unibet