Nabeschouwing Saint-Étienne - Amiens SC (2-2) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 27 oktober 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het zondag 27 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Amiens SC (2-2)

De Ligue 1 2019/2020 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door W. Khazri, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. Amiens SC kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Mendoza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette C. Akolo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Amiens SC de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten was het B. Dibassy die de bal in eigen doel werkte, waardoor Saint-Étienne op 2-2 kwam te staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Saint-Étienne - Amiens SC 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor A. Chedjou Amiens SC
45' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri met assist van D. Bouanga Saint-Étienne 1-0
63' Wissel Amiens SC Wissel C. Akolo voor F. Diabate Amiens SC
68' Doelpunt Amiens SC Doelpunt S. Mendoza Amiens SC 1-1
71' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Fofana Saint-Étienne
73' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor S. Palencia Saint-Étienne
75' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor R. Boudebouz Saint-Étienne
76' Wissel Amiens SC Wissel T. Monconduit voor E. Gnahore Amiens SC
76' Doelpunt Amiens SC Doelpunt C. Akolo Amiens SC 1-2
78' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. MVila Saint-Étienne
79' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor G. Kakuta Amiens SC
80' Eigen doelpunt Saint-Étienne Eigen doelpunt B. Dibassy Saint-Étienne 2-2
83' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor G. Kakuta Amiens SC
84' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Debuchy voor C. Abi Saint-Étienne
90' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor A. Calabresi Amiens SC
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Amiens SC
Opstellingen Saint-Étienne - Amiens SC
De opstellingen van Saint-Étienne en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.