Nabeschouwing Saint-Étienne - Brest (1-1) || Ligue 1

Zondag 18 augustus 2019 - 15:00 uur

In de Ligue 1 neemt Saint-Étienne het zondag 18 augustus 2019 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-Ètienne.

Via de Saint-Étienne - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Brest (1-1)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen Saint-Étienne en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door J. Faussurier, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Saint-Étienne het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk D. Bouanga die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Saint-Étienne - Brest
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
19
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
103
93
Gevaarlijke aanvallen
61
27
Passes
455
379
Overtredingen
17
8
Buitenspel
3
2
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Saint-Étienne - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Belkebla Brest
40' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor J. Aholou Saint-Étienne
46' Doelpunt Brest Doelpunt J. Faussurier met assist van M. Autret Brest 0-1
64' Gele kaart Brest Gele kaart voor G. Charbonier Brest
65' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Beric voor R. Hamouma Saint-Étienne
70' Wissel Brest Wissel P. Lasne voor M. Autret Brest
75' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor W. Khazri Saint-Étienne
79' Wissel Brest Wissel L. Baal voor Y. Court Brest
83' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt D. Bouanga Saint-Étienne 1-1
84' Wissel Brest Wissel C. Battocchio voor S. Grandsir Brest
85' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor H. Moukoudi Saint-Étienne
Opstellingen Saint-Étienne - Brest
De opstellingen van Saint-Étienne en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ghislain Printant
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
23 Sergi Palencia Hurtado V
33 Mickaël Nade V
18 Arnaud Nordin M
27 Robert Berič A
9 Loïs Diony A
28 Zaydou Youssouf A
Formatie 4-4-2
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Brest

Saint-Étienne en Brest treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Saint-Étienne en Brest elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Saint-Étienne 0
Winst Brest 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 7e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 12e plaats.

Tags
Saint-Étienne - Brest Opstelling Saint-Étienne Opstelling Brest Live Saint-Étienne - Brest Live Saint-Étienne - Brest kijken Saint-Étienne - Brest kijken Live Saint-Étienne - Brest stream Saint-Étienne - Brest Fox Sports Nabeschouwing Saint-Étienne - Brest Uitslag Saint-Étienne - Brest Statistieken Saint-Étienne - Brest Ligue 1 2019/2020 Saint-Étienne - Brest wedden Saint-Étienne - Brest gokken Saint-Étienne - Brest Unibet