Nabeschouwing Saint-Étienne - Amiens SC (0-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 2 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Amiens SC (0-0)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Amiens SC geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Saint-Étienne dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Saint-Étienne, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Thomas Léonard niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Saint-Étienne - Amiens SC 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor B. Zungu Amiens SC
36' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Y. Salibur Saint-Étienne
55' Wissel Saint-Étienne Wissel Gabriel Silva voor M. Debuchy Saint-Étienne
58' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
60' Wissel Amiens SC Wissel S. Ghoddos voor B. Zungu Amiens SC
63' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor T. Monconduit Amiens SC
64' Wissel Amiens SC Wissel M. Bodmer voor S. Mendoza Amiens SC
66' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Berič voor Y. Salibur Saint-Étienne
70' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor O. Selnæs Saint-Étienne
88' Wissel Amiens SC Wissel O. El Hajjam voor M. Konaté Amiens SC
91' Wissel Saint-Étienne Wissel K. Monnet-Paquet voor O. Selnæs Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Amiens SC
Opstellingen Saint-Étienne - Amiens SC
De opstellingen van Saint-Étienne en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Amiens SC

Saint-Étienne en Amiens SC treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Léonard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Amiens SC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 2
Winst Amiens SC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 9e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 17e plaats.