Nabeschouwing Saint-Étienne - Bordeaux (3-0) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 14 april 2019 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 14 april 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Bordeaux (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 3-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 56 minuten. W. Khazri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saint-Étienne vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Saint-Étienne vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Debuchy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Debuchy van Saint-Étienne die de 3-0 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Saint-Étienne dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Saint-Étienne - Bordeaux 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
46' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor R. Cabella Saint-Étienne
56' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 1-0
66' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Z. Youssouf Bordeaux
74' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt M. Debuchy met assist van W. Khazri Saint-Étienne 2-0
75' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Plašil voor T. Bašić Saint-Étienne
75' Wissel Bordeaux Wissel Y. Aït Bennasser voor R. Berič Bordeaux
76' Wissel Saint-Étienne Wissel P. Polomat voor A. Nordin Saint-Étienne
79' Wissel Bordeaux Wissel J. Maja voor T. Cissokho Bordeaux
82' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor W. Khazri Saint-Étienne
90' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt M. Debuchy met assist van P. Polomat Saint-Étienne 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Bordeaux
Opstellingen Saint-Étienne - Bordeaux
De opstellingen van Saint-Étienne en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.