Nabeschouwing Saint-Étienne - Caen (2-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zaterdag 22 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Caen (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Caen is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 2-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door F. Fajr, waarmee Caen met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van W. Khazri in de 48e minuut zorgde er even later voor dat Saint-Étienne weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette T. Kolodziejczak zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Saint-Étienne de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Saint-Étienne dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Saint-Étienne - Caen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Caen Gele kaart voor F. Guilbert Caen
15' Wissel Caen Wissel I. Diomandé voor R. Genevois Caen
31' Doelpunt Caen Doelpunt F. Fajr met assist van C. Ninga Caen 0-1
34' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
35' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Diomandé Caen
46' Wissel Caen Wissel E. Imorou voor I. Diomandé Caen
47' Gele kaart Caen Gele kaart voor A. Mbengue Caen
48' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 1-1
49' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
63' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor R. Hamouma Saint-Étienne
65' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt T. Kolodziejczak Saint-Étienne 2-1
71' Wissel Caen Wissel M. Tchokounté voor S. Peeters Caen
72' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor Y. Salibur Saint-Étienne
84' Wissel Saint-Étienne Wissel Gabriel Silva voor M. Debuchy Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Caen
Opstellingen Saint-Étienne - Caen
De opstellingen van Saint-Étienne en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Caen

Saint-Étienne en Caen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 27 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Caen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 9
Winst Caen 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 15e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 14e plaats.