Nabeschouwing Saint-Étienne - Monaco (1-0) || Ligue 1 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2019/2020 neemt Saint-Étienne het zondag 3 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Monaco (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 1-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door D. Bouanga, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut moest R. Aguilar van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jérôme Brisard een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Monaco verder met een speler minder.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérôme Brisard, waardoor Saint-Étienne de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Saint-Étienne - Monaco 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Wissel Saint-Étienne Wissel J. Aholou voor Y. Cabaye Saint-Étienne
32' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor J. Aholou Saint-Étienne
59' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt D. Bouanga Saint-Étienne 1-0
65' Wissel Monaco Wissel J. Augustin voor B. Keita Monaco
69' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor G. Martins Monaco
76' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Trauco voor M. Debuchy Saint-Étienne
78' Wissel Monaco Wissel F. Ballo Toure voor B. Badiashile Monaco
79' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Silva Monaco
81' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor R. Hamouma Saint-Étienne
92' Rode kaart Monaco Rode kaart voor R. Aguilar Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Monaco
Opstellingen Saint-Étienne - Monaco
De opstellingen van Saint-Étienne en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Monaco

Saint-Étienne en Monaco treffen elkaar in de 12e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 5 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 9
Winst Monaco 7
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 14e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 13e plaats.