Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 17 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - PSG (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en PSG is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 0-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door K. Mbappé, waarmee Paris Saint Germain met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor PSG uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Saint-Étienne - PSG 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
50' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Juan Bernat Paris Saint Germain
59' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Dani Alves Paris Saint Germain
60' Wissel Paris Saint Germain Wissel C. Dagba voor Juan Bernat Paris Saint Germain
69' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Kurzawa voor J. Draxler Paris Saint Germain
71' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Berič voor R. Hamouma Saint-Étienne
73' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappé met assist van Dani Alves Paris Saint Germain 0-1
80' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor M. Debuchy Saint-Étienne
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Kimpembe voor Á. Di María Paris Saint Germain
86' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor K. Monnet-Paquet Saint-Étienne
90' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Areola Paris Saint Germain
93' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
94' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor K. Mbappé Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - PSG
Opstellingen Saint-Étienne - PSG
De opstellingen van Saint-Étienne en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en PSG zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.