Nabeschouwing Saint-Étienne - Rennes (1-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Saint-Étienne het zondag 21 oktober 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rennes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Rennes (1-1)

De Ligue 1 2018/2019 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 4 minuten. W. Khazri maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saint-Étienne vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rennes kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Sarr, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 65e minuut was de ideale kans voor Rennes om te scoren. H. Ben Arfa was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Saint-Étienne - Rennes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 1-0
34' Doelpunt Rennes Doelpunt I. Sarr Rennes 1-1
45' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
46' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Diony voor R. Berič Saint-Étienne
46' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Saliba voor N. Subotić Saint-Étienne
65' Penalty gemist Rennes Penalty gemist H. Ben Arfa Rennes
72' Wissel Rennes Wissel M. Niang voor H. Ben Arfa Rennes
73' Wissel Rennes Wissel J. Johansson voor I. Sarr Rennes
82' Wissel Rennes Wissel R. Del Castillo voor M. Zeffane Rennes
87' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor Y. Salibur Saint-Étienne
89' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Diony Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Rennes
Opstellingen Saint-Étienne - Rennes
De opstellingen van Saint-Étienne en Rennes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rennes zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.