Nabeschouwing Strasbourg - Bordeaux (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Strasbourg het zaterdag 26 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Bordeaux (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-0 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 92e minuut door K. Lala, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Strasbourg dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Strasbourg de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Strasbourg - Bordeaux 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor V. Jovanović Bordeaux
60' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor D. Liénard Strasbourg
66' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Y. Karamoh Bordeaux
66' Wissel Bordeaux Wissel Y. Sankharé voor T. Bašić Bordeaux
80' Wissel Strasbourg Wissel S. Grandsir voor A. NDour Strasbourg
82' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Koné Strasbourg
84' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor P. Martinez Strasbourg
87' Wissel Strasbourg Wissel Nuno Da Costa voor L. Ajorque Strasbourg
88' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Briand Bordeaux
92' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Lala met assist van P. Martinez Strasbourg 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Bordeaux
Opstellingen Strasbourg - Bordeaux
De opstellingen van Strasbourg en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Strasbourg - Bordeaux

Strasbourg en Bordeaux treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 12 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 3 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Strasbourg. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 2
Winst Bordeaux 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 5e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.