Nabeschouwing Strasbourg - Dijon (3-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Strasbourg het zaterdag 29 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Dijon (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Dijon is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Nuno Da Costa, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Strasbourg vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Mothiba op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was J. Martin van Strasbourg die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Strasbourg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Dijon 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Strasbourg Doelpunt Nuno Da Costa met assist van A. Thomasson Strasbourg 1-0
22' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Keita Dijon
31' Gele kaart Dijon Gele kaart voor C. Yamberé Dijon
32' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor P. Martinez Strasbourg
52' Wissel Dijon Wissel W. Saïd voor Júlio Tavares Dijon
53' Wissel Dijon Wissel M. Abeid voor R. Amalfitano Dijon
63' Gele kaart Dijon Gele kaart voor W. Lautoa Dijon
68' Wissel Dijon Wissel Y. Gourcuff voor J. Keita Dijon
74' Wissel Strasbourg Wissel L. Mothiba voor L. Zohi Strasbourg
81' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Mothiba met assist van Nuno Da Costa Strasbourg 2-0
82' Wissel Strasbourg Wissel B. Corgnet voor Nuno Da Costa Strasbourg
92' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Martin Strasbourg 3-0
94' Wissel Strasbourg Wissel Y. Fofana voor J. Martin Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Dijon
Opstellingen Strasbourg - Dijon
De opstellingen van Strasbourg en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Dijon zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.