Nabeschouwing Toulouse - Amiens SC (0-1) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het zaterdag 10 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Amiens SC. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Amiens SC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Amiens SC (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Amiens SC is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Amiens SC. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Blin, waarmee Amiens SC met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Toulouse dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Amiens SC.

LIVE Toulouse - Amiens SC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Amiens SC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Amiens SC Doelpunt A. Blin met assist van S. Ghoddos Amiens SC 0-1
31' Gele kaart Amiens SC Gele kaart voor K. Adénon Amiens SC
45' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Sidibé Toulouse
56' Wissel Amiens SC Wissel F. Otero voor P. Gouano Amiens SC
58' Wissel Toulouse Wissel M. Dossevi voor K. Sidibé Toulouse
72' Wissel Amiens SC Wissel O. El Hajjam voor Ganso Amiens SC
80' Wissel Toulouse Wissel N. Mubele voor A. Leya Toulouse
80' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Gradel Toulouse
81' Wissel Amiens SC Wissel S. Mendoza voor S. Ghoddos Amiens SC
89' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Cahuzac Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Amiens SC
Opstellingen Toulouse - Amiens SC
De opstellingen van Toulouse en Amiens SC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Amiens SC zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Amiens SC

Toulouse en Amiens SC treffen elkaar in de 13e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Amiens SC in de Ligue 1 vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Amiens SC slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Toulouse 1
Winst Amiens SC 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 14e positie staat, terwijl we Amiens SC terugvinden op de 18e plaats.