Nabeschouwing Toulouse - Bordeaux (2-1) || Ligue 1 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het zondag 19 augustus 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Bordeaux (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 2-1 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door A. Leya, waarmee Toulouse met 1-0 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van F. Kamano, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette M. Dossevi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Toulouse de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Toulouse dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Toulouse - Bordeaux 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Toulouse Doelpunt A. Leya met assist van I. Sangaré Toulouse 1-0
46' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor N. de Préville Bordeaux
49' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor F. Moubandje Toulouse
50' Doelpunt Bordeaux Doelpunt F. Kamano met assist van J. Briand Bordeaux 1-1
63' Wissel Bordeaux Wissel A. Tchouaméni voor L. Lerager Bordeaux
67' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor Manu García Toulouse
67' Doelpunt Toulouse Doelpunt M. Dossevi met assist van M. Gradel Toulouse 2-1
74' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor Y. Sankharé Bordeaux
82' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor M. Dossevi Toulouse
89' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Poundjé Bordeaux
89' Wissel Toulouse Wissel Steven Fortès voor J. Todibo Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Bordeaux
Opstellingen Toulouse - Bordeaux
De opstellingen van Toulouse en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Toulouse - Bordeaux

Toulouse en Bordeaux treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Bordeaux in de Ligue 1 vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Bordeaux favoriet. 13 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Toulouse. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 9
Winst Bordeaux 13
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 20e positie staat, terwijl we Bordeaux terugvinden op de 16e plaats.