Nabeschouwing Toulouse - Nîmes (1-0) || Ligue 1 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2018/2019 neemt Toulouse het zaterdag 25 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nîmes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Nîmes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Nîmes (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Nîmes is onder leiding van scheidsrechter Frank Schneider geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Gradel van Toulouse via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 80e minuut voor dat Toulouse via M. Gradel op 1-0 kwam te staan.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Schneider, waardoor Toulouse de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Toulouse - Nîmes 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Nîmes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor L. Landre Nîmes
38' Penalty gemist Toulouse Penalty gemist M. Gradel Toulouse
65' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor B. Guillaume Nîmes
66' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor A. Leya Toulouse
72' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor M. Dossevi Toulouse
74' Wissel Nîmes Wissel C. Dépres voor B. Guillaume Nîmes
80' Penalty Toulouse Penalty M. Gradel Toulouse 1-0
81' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor Manu García Toulouse
82' Wissel Nîmes Wissel U. Bozok voor S. Thioub Nîmes
86' Wissel Nîmes Wissel T. Valls voor M. Diallo Nîmes
89' Gele kaart Nîmes Gele kaart voor U. Bozok Nîmes
94' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor J. Durmaz Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Nîmes
Opstellingen Toulouse - Nîmes
De opstellingen van Toulouse en Nîmes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Nîmes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.