In de Ligue 1 neemt Angers SCO het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Angers SCO - Montpellier 0-0

Vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Angers SCO - Montpellier volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 16 minuten en 51 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Montpellier
Opstellingen Angers SCO - Montpellier

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Angers SCO - Montpellier

Angers SCO en Montpellier treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 22 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 5 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Angers SCO. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Angers SCO 4
Winst Montpellier 5
Gelijkspel 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 14e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Angers SCO - Montpellier Opstelling Angers SCO Opstelling Montpellier Live Angers SCO - Montpellier Live Angers SCO - Montpellier kijken Angers SCO - Montpellier kijken Live Angers SCO - Montpellier stream Angers SCO - Montpellier Fox Sports Nabeschouwing Angers SCO - Montpellier Uitslag Angers SCO - Montpellier Statistieken Angers SCO - Montpellier Ligue 1 2021/2022 Angers SCO - Montpellier wedden Angers SCO - Montpellier gokken Angers SCO - Montpellier Unibet