Nabeschouwing Bordeaux - Brest (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 28 november 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Bordeaux het zondag 28 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Brest (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Brest is onder leiding van scheidsrechter Pierre Gaillouste geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door S. Gregersen, waarmee Bordeaux met 1-0 de leiding nam. Brest kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Le Douaron, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette J. Le Douaron zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brest de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pierre Gaillouste, waardoor Brest dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Bordeaux - Brest 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Gregersen met assist van J. Dilrosun Bordeaux 1-0
50' Gele kaart Brest Gele kaart voor B. Chardonnet Brest
60' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron Brest 1-1
66' Doelpunt Brest Doelpunt J. Le Douaron met assist van F. Honorat Brest 1-2
67' Wissel Bordeaux Wissel Hwang Ui-Jo voor R. Oudin Bordeaux
67' Wissel Bordeaux Wissel M. Niang voor J. Dilrosun Bordeaux
68' Wissel Bordeaux Wissel Fransergio voor Otavio Bordeaux
75' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor T. Pembele Bordeaux
76' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Y. Adli Bordeaux
80' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Mexer Bordeaux
83' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
83' Wissel Bordeaux Wissel G. Mensah voor R. Mangas Bordeaux
86' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Niang Bordeaux
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Brest
Opstellingen Bordeaux - Brest
De opstellingen van Bordeaux en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Bordeaux - Brest

Bordeaux en Brest treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pierre Gaillouste en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 7 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brest. Op basis van de afgelopen 10 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Bordeaux als Brest wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 3
Winst Brest 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 16e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 13e plaats.