In de Ligue 1 neemt Bordeaux het zondag 8 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Clermont (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 0-2 overwinning voor Clermont. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 82e minuut door M. Bayo, waarmee Clermont met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Clermont opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het J. Dossou die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Clermont.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Clermont.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Clermont
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
10
22
Schoten op doel
6
12
Aanvallen
103
119
Gevaarlijke aanvallen
38
37
Passes
439
552
Overtredingen
12
9
Buitenspel
0
2
Corners
5
10
Wissels
5
3
LIVE Bordeaux - Clermont 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
35' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Kalu Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel Otavio voor Y. Adli Bordeaux
62' Wissel Bordeaux Wissel A. Medioub voor L. Benito Bordeaux
63' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor J. Briand Bordeaux
70' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor J. Berthomier Clermont
72' Wissel Bordeaux Wissel A. Traore voor S. Kalu Bordeaux
79' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor J. Allevinah Clermont
81' Wissel Bordeaux Wissel M. Zerkane voor T. Basic Bordeaux
82' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo met assist van E. Rashani Clermont 0-1
87' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor M. Bayo Clermont
92' Doelpunt Clermont Doelpunt J. Dossou met assist van J. Tell Clermont 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Clermont
Opstellingen Bordeaux - Clermont
De opstellingen van Bordeaux en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Vladimir Petković
Formatie 4-2-3-1
Coach Pascal Gastien
Voorbeschouwing Bordeaux - Clermont

Bordeaux en Clermont treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Bordeaux en Clermont elkaar treffen in de Ligue 1.

Resultaat Aantal
Winst Bordeaux 0
Winst Clermont 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bordeaux - Clermont Opstelling Bordeaux Opstelling Clermont Live Bordeaux - Clermont Live Bordeaux - Clermont kijken Bordeaux - Clermont kijken Live Bordeaux - Clermont stream Bordeaux - Clermont Fox Sports Nabeschouwing Bordeaux - Clermont Uitslag Bordeaux - Clermont Statistieken Bordeaux - Clermont Ligue 1 2021/2022 Bordeaux - Clermont wedden Bordeaux - Clermont gokken Bordeaux - Clermont Unibet