Nabeschouwing Bordeaux - Lens (2-3) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Bordeaux het zondag 12 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lens. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Lens (2-3)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Lens is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 2-3 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door G. Kakuta, waarmee Lens met 0-1 de leiding nam. Lens vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Medina op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Bordeaux de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Mangas.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen J. Onana in de 88e minuut de 2-2 maakte namens Bordeaux. In de 95e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Lens speler F. Sotoca.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Luis Miguel Branco Godinho bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Lens.

LIVE Bordeaux - Lens 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Lens Doelpunt G. Kakuta met assist van P. Frankowski Lens 0-1
43' Doelpunt Lens Doelpunt F. Medina met assist van J. Clauss Lens 0-2
46' Wissel Bordeaux Wissel S. Gregersen voor R. Oudin Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel J. Dilrosun voor S. Mara Bordeaux
46' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor Fransergio Bordeaux
49' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Gradit Lens
60' Doelpunt Bordeaux Doelpunt R. Mangas Bordeaux 1-2
64' Wissel Bordeaux Wissel J. Briand voor Hwang Ui-Jo Bordeaux
67' Wissel Lens Wissel W. Said voor A. Kalimuendo Lens
78' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Onana Bordeaux
81' Wissel Bordeaux Wissel M. Zerkane voor T. Pembele Bordeaux
84' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
85' Wissel Lens Wissel D. Machado voor J. Clauss Lens
88' Doelpunt Bordeaux Doelpunt J. Onana Bordeaux 2-2
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Otavio Bordeaux
94' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Gregersen Bordeaux
95' Penalty Lens Penalty F. Sotoca Lens 2-3
96' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Sotoca Lens
97' Wissel Lens Wissel I. Boura voor P. Frankowski Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Lens
Opstellingen Bordeaux - Lens
De opstellingen van Bordeaux en Lens zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bordeaux gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Lens zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Bordeaux - Lens

Bordeaux en Lens treffen elkaar in de 5e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Lens slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 7
Winst Lens 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 19e positie staat, terwijl we Lens terugvinden op de 8e plaats.