In de Ligue 1 neemt Brest het zaterdag 22 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Brest - Lille 0-0

Vanaf zaterdag 22 januari 2022 om 17:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Brest - Lille volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 4 dagen, 19 uur, 56 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Lille
Opstellingen Brest - Lille

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brest - Lille

Brest en Lille treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 6 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Brest. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brest 2
Winst Lille 6
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 13e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Brest - Lille Opstelling Brest Opstelling Lille Live Brest - Lille Live Brest - Lille kijken Brest - Lille kijken Live Brest - Lille stream Brest - Lille Fox Sports Nabeschouwing Brest - Lille Uitslag Brest - Lille Statistieken Brest - Lille Ligue 1 2021/2022 Brest - Lille wedden Brest - Lille gokken Brest - Lille Unibet