Nabeschouwing Brest - Lille (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zaterdag 22 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Lille (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Lille is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van T. Djalo zette Brest op een 1-0 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 95e minuut voor dat Brest via S. Mounie op 2-0 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brest.

LIVE Brest - Lille 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Brest Eigen doelpunt T. Djalo Brest 1-0
11' Gele kaart Brest Gele kaart voor S. Mounie Brest
27' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Agoume Brest
46' Wissel LOSC Lille Wissel Z. Celik voor T. Djalo LOSC Lille
54' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor B. Yilmaz LOSC Lille
57' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Mandava LOSC Lille
58' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor R. Sanches LOSC Lille
67' Wissel LOSC Lille Wissel A. Onana voor T. Weah LOSC Lille
76' Wissel LOSC Lille Wissel H. Ben Arfa voor B. Yilmaz LOSC Lille
76' Wissel LOSC Lille Wissel G. Gudmundsson voor J. Bamba LOSC Lille
80' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor J. Le Douaron Brest
87' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor B. Andre LOSC Lille
89' Wissel Brest Wissel H. Mbock voor R. Faivre Brest
95' Penalty Brest Penalty S. Mounie Brest 2-0
96' Wissel Brest Wissel M. Satriano voor S. Mounie Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Lille
Opstellingen Brest - Lille
De opstellingen van Brest en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brest - Lille

Brest en Lille treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brest en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 23 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Lille favoriet. 6 keer wist de ploeg van Brest te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Brest. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Brest 2
Winst Lille 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brest op een 13e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 8e plaats.