Nabeschouwing Lens - Olympique Lyon (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 19 februari 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het zaterdag 19 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Olympique Lyon (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lens en Olympique Lyon geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door J. Clauss, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Olympique Lyonnais kwam na 44 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Kadewere, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lens - Olympique Lyon 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Olympique Lyon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Lens Doelpunt J. Clauss Lens 1-0
37' VAR: Afgekeurd doelpunt S. Fofana Afgekeurd doelpunt vanwege hands S. Fofana Lens
44' Doelpunt Olympique Lyonnais Doelpunt T. Kadewere met assist van K. Toko Ekambi Olympique Lyonnais 1-1
70' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor Emerson Olympique Lyonnais
72' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
76' Wissel Olympique Lyonnais Wissel H. Aouar voor T. Kadewere Olympique Lyonnais
84' Gele kaart Olympique Lyonnais Gele kaart voor L. Dubois Olympique Lyonnais
85' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
87' Wissel Olympique Lyonnais Wissel M. Gusto voor L. Dubois Olympique Lyonnais
91' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor J. Clauss Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Olympique Lyon
Opstellingen Lens - Olympique Lyon
De opstellingen van Lens en Olympique Lyon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Olympique Lyon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lens - Olympique Lyon

Lens en Olympique Lyon treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 10 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lens. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lens 2
Winst Olympique Lyon 10
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 8e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 7e plaats.