In de Ligue 1 neemt Lille het zaterdag 4 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Lille - Troyes 0-0

Vanaf zaterdag 4 december 2021 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Lille - Troyes volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 7 uur, 35 minuten en 33 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Troyes
Opstellingen Lille - Troyes

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lille - Troyes

Lille en Troyes treffen elkaar in de 17e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Troyes in de Ligue 1 vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Troyes. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Troyes favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lille te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lille. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lille 1
Winst Troyes 4
Gelijkspel 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 12e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Lille - Troyes Opstelling Lille Opstelling Troyes Live Lille - Troyes Live Lille - Troyes kijken Lille - Troyes kijken Live Lille - Troyes stream Lille - Troyes Fox Sports Nabeschouwing Lille - Troyes Uitslag Lille - Troyes Statistieken Lille - Troyes Ligue 1 2021/2022 Lille - Troyes wedden Lille - Troyes gokken Lille - Troyes Unibet