Nabeschouwing Lorient - Angers SCO (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lorient het zondag 16 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Yves Allainmat - Le Moustoir in Lorient.

Via de Lorient - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lorient - Angers SCO (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lorient en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Doumbia in de 14e minuut, waardoor Angers SCO met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Lorient en Angers SCO gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Lorient, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Johan Hamel niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lorient - Angers SCO 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lorient - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Rode kaart Angers SCO Rode kaart voor S. Doumbia Angers SCO
46' Wissel Lorient Wissel Q. Boisgard voor L. Petrot Lorient
53' Gele kaart Lorient Gele kaart voor L. Abergel Lorient
56' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor C. Ninga Angers SCO
68' Gele kaart Lorient Gele kaart voor M. Jenz Lorient
69' Gele kaart Lorient Gele kaart voor J. Laporte Lorient
71' Wissel Lorient Wissel B. Mouazan voor E. Le Fee Lorient
71' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor N. Bentaleb Angers SCO
72' Wissel Angers SCO Wissel M. Cho voor C. Ninga Angers SCO
72' Wissel Angers SCO Wissel M. Pereira Lage voor B. Brahimi Angers SCO
82' Wissel Lorient Wissel S. Soumano voor T. Monconduit Lorient
Video hoogtepunten en samenvatting Lorient - Angers SCO
Opstellingen Lorient - Angers SCO
De opstellingen van Lorient en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lorient gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lorient - Angers SCO

Lorient en Angers SCO treffen elkaar in de 21e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lorient en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Angers SCO. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 3 keer wist de ploeg van Lorient te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Lorient. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lorient 2
Winst Angers SCO 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lorient op een 18e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 12e plaats.