In de Ligue 1 neemt Montpellier het zondag 23 januari 2022 om 17:05 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Montpellier Gelijk Winst Monaco
3.4x inzet 3.4x inzet 2.15x inzet
LIVE Montpellier - Monaco 0-0

Vanaf zondag 23 januari 2022 om 17:05 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Montpellier - Monaco volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 19 uur, 39 minuten en 16 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Monaco
Opstellingen Montpellier - Monaco

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Montpellier - Monaco

Montpellier en Monaco treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 11 keer wist de ploeg van Montpellier te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Montpellier. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Montpellier 2
Winst Monaco 11
Gelijkspel 8
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 8e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Montpellier - Monaco Opstelling Montpellier Opstelling Monaco Live Montpellier - Monaco Live Montpellier - Monaco kijken Montpellier - Monaco kijken Live Montpellier - Monaco stream Montpellier - Monaco Fox Sports Nabeschouwing Montpellier - Monaco Uitslag Montpellier - Monaco Statistieken Montpellier - Monaco Ligue 1 2021/2022 Montpellier - Monaco wedden Montpellier - Monaco gokken Montpellier - Monaco Unibet