Nabeschouwing Nice - Metz (0-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Nice het zaterdag 27 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nice - Metz (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Nice en Metz is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 0-1 overwinning voor Metz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door F. Centonze, waarmee Metz met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Metz.

LIVE Nice - Metz 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nice - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. NDoram Metz
16' Gele kaart Metz Gele kaart voor Jemerson Metz
21' Gele kaart Nice Gele kaart voor A. Delort Nice
31' Doelpunt Metz Doelpunt F. Centonze met assist van N. De Preville Metz 0-1
39' Gele kaart Nice Gele kaart voor C. Stengs Nice
64' Wissel Metz Wissel P. Sarr voor O. Nguette Metz
74' Wissel Metz Wissel L. Joseph voor I. Niane Metz
74' Wissel Nice Wissel K. Dolberg voor C. Stengs Nice
74' Wissel Nice Wissel K. Thuram voor P. Rosario Nice
74' Wissel Nice Wissel M. Schneiderlin voor M. Lemina Nice
81' Wissel Nice Wissel L. Da Cunha voor J. Kluivert Nice
81' Wissel Metz Wissel L. Gueye voor N. De Preville Metz
81' Wissel Metz Wissel B. Traore voor V. Pajot Metz
85' Wissel Nice Wissel A. Claude-Maurice voor J. Lotomba Nice
Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Metz
Opstellingen Nice - Metz
De opstellingen van Nice en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nice gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Metz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Frédéric Antonetti
Voorbeschouwing Nice - Metz

Nice en Metz treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metz. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Nice favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Metz slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Nice 7
Winst Metz 3
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 2e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 20e plaats.