In de Ligue 1 neemt Nice het zondag 24 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Riviera in Nice.

Via de Nice - Olympique Lyon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Nice Gelijk Winst Olympique Lyon
2.6x inzet 3.55x inzet 2.6x inzet
LIVE Nice - Olympique Lyon 0-0

Vanaf zondag 24 oktober 2021 om 13:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Nice - Olympique Lyon volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 2 uur, 47 minuten en 41 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Nice - Olympique Lyon
Opstellingen Nice - Olympique Lyon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nice - Olympique Lyon

Nice en Olympique Lyon treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nice en Olympique Lyon in de Ligue 1 vond plaats op 23 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Olympique Lyon favoriet. 15 keer wist de ploeg van Nice te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Nice. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nice 9
Winst Olympique Lyon 15
Gelijkspel 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nice op een 5e positie staat, terwijl we Olympique Lyon terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Nice - Olympique Lyon Opstelling Nice Opstelling Olympique Lyon Live Nice - Olympique Lyon Live Nice - Olympique Lyon kijken Nice - Olympique Lyon kijken Live Nice - Olympique Lyon stream Nice - Olympique Lyon Fox Sports Nabeschouwing Nice - Olympique Lyon Uitslag Nice - Olympique Lyon Statistieken Nice - Olympique Lyon Ligue 1 2021/2022 Nice - Olympique Lyon wedden Nice - Olympique Lyon gokken Nice - Olympique Lyon Unibet