Nabeschouwing PSG - Nantes (3-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt PSG het zaterdag 20 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Nantes (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris Saint Germain kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van K. Mbappe. In de 65e minuut moest K. Navas van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jeremy Stinat een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Paris Saint Germain verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Kolo Muani namens Nantes in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 81 minuten was het D. Appiah die de bal in eigen doel werkte, waardoor Paris Saint Germain op 2-1 kwam te staan. Na 87 minuten werd de voorsprong voor Paris Saint Germain vergroot nadat L. Messi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PSG.

LIVE PSG - Nantes 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van L. Paredes Paris Saint Germain 1-0
39' Gele kaart Nantes Gele kaart voor P. Chirivella Nantes
42' Wissel Nantes Wissel D. Appiah voor S. Corchia Nantes
58' Wissel Nantes Wissel O. Bukari voor K. Coulibaly Nantes
58' Wissel Nantes Wissel Q. Merlin voor Fabio Nantes
65' Rode kaart Paris Saint Germain Rode kaart voor K. Navas Paris Saint Germain
68' Wissel Paris Saint Germain Wissel S. Rico voor Neymar Paris Saint Germain
71' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Verratti Paris Saint Germain
75' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Wijnaldum voor M. Verratti Paris Saint Germain
76' Doelpunt Nantes Doelpunt R. Kolo Muani Nantes 1-1
77' Wissel Nantes Wissel W. Geubbels voor M. Coco Nantes
77' Wissel Nantes Wissel W. Cyprien voor S. Moutoussamy Nantes
81' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt D. Appiah Paris Saint Germain 2-1
83' Gele kaart Nantes Gele kaart voor L. Blas Nantes
87' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt L. Messi met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 3-1
89' Wissel Paris Saint Germain Wissel Danilo voor L. Paredes Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Nantes
Opstellingen PSG - Nantes
De opstellingen van PSG en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.