Nabeschouwing PSG - Nice (0-0) || Ligue 1

Woensdag 1 december 2021 - 21:05 uur

PSG - Nice

In de Ligue 1 neemt PSG het woensdag 1 december 2021 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Nice (0-0)

In de Ligue 1 heeft de wedstrijd tussen PSG en Nice geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was PSG dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor PSG, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Clément Turpin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken PSG - Nice
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
22
5
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
153
67
Gevaarlijke aanvallen
85
22
Passes
686
278
Overtredingen
4
11
Buitenspel
4
1
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE PSG - Nice 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Danilo Paris Saint Germain
62' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Verratti voor E. Dina Paris Saint Germain
66' Gele kaart Nice Gele kaart voor J. Kluivert Nice
74' Wissel Nice Wissel K. Thuram voor M. Lemina Nice
74' Wissel Nice Wissel C. Stengs voor J. Kluivert Nice
76' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Di Maria Paris Saint Germain
77' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Paredes voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
77' Wissel Paris Saint Germain Wissel M. Icardi voor A. Di Maria Paris Saint Germain
80' Wissel Nice Wissel A. Gouiri voor H. Boudaoui Nice
88' Gele kaart Nice Gele kaart voor M. Bard Nice
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Nice
Opstellingen PSG - Nice
De opstellingen van PSG en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nice zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Christophe Galtier
Voorbeschouwing PSG - Nice

PSG en Nice treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Nice slechts 10 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSG 16
Winst Nice 10
Gelijkspel 6
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSG - Nice Opstelling PSG Opstelling Nice Live PSG - Nice Live PSG - Nice kijken PSG - Nice kijken Live PSG - Nice stream PSG - Nice Fox Sports Nabeschouwing PSG - Nice Uitslag PSG - Nice Statistieken PSG - Nice Ligue 1 2021/2022 PSG - Nice wedden PSG - Nice gokken PSG - Nice Unibet