Nabeschouwing PSG - Reims (4-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 23 januari 2022 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt PSG het zondag 23 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Reims (4-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Reims is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Verratti, waarmee Paris Saint Germain met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Ramos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van W. Faes zorgde ervoor dat Paris Saint Germain in de 67e minuut op 3-0 kwam te staan.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Paris Saint Germain in de 75e minuut, nadat Danilo de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSG.

LIVE PSG - Reims 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Verratti Paris Saint Germain 1-0
46' Wissel Reims Wissel M. Cassama voor T. Foket Reims
46' Wissel Reims Wissel D. Lopy voor A. Matusiwa Reims
56' Gele kaart Reims Gele kaart voor D. Lopy Reims
58' Wissel Reims Wissel M. Adeline voor N. Mbuku Reims
62' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt S. Ramos Paris Saint Germain 2-0
63' Wissel Paris Saint Germain Wissel L. Messi voor A. Di Maria Paris Saint Germain
64' Wissel Reims Wissel A. Donis voor J. Cajuste Reims
67' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt W. Faes Paris Saint Germain 3-0
75' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Danilo met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 4-0
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel A. Herrera voor M. Verratti Paris Saint Germain
77' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor K. Mbappe Paris Saint Germain
81' Wissel Reims Wissel A. Flips voor D. Lopy Reims
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Reims
Opstellingen PSG - Reims
De opstellingen van PSG en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Reims zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing PSG - Reims

PSG en Reims treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Wattellier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Reims slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst PSG 9
Winst Reims 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 14e plaats.