Nabeschouwing Rennes - Montpellier (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Rennes het zaterdag 20 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Montpellier (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Terrier, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Majer op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut kreeg T. Savanier van Montpellier voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Montpellier de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Rennes.

LIVE Rennes - Montpellier 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor T. Savanier Montpellier
6' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
8' Doelpunt Rennes Doelpunt M. Terrier met assist van H. Traore Rennes 1-0
28' Doelpunt Rennes Doelpunt L. Majer met assist van G. Laborde Rennes 2-0
41' Tweede gele kaart Montpellier Tweede gele kaart voor T. Savanier Montpellier
46' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor V. Germain Montpellier
46' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor N. Gioacchini Montpellier
74' Wissel Montpellier Wissel N. Cozza voor M. Esteve Montpellier
83' Wissel Rennes Wissel S. Guirassy voor L. Majer Rennes
83' Wissel Rennes Wissel L. Assignon voor H. Traore Rennes
86' Gele kaart Rennes Gele kaart voor F. Tait Rennes
88' Wissel Rennes Wissel B. Meling voor A. Truffert Rennes
89' Wissel Montpellier Wissel Thuler voor M. Ristic Montpellier
89' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor J. Chotard Montpellier
91' Wissel Rennes Wissel C. Ugochukwu voor J. Martin Rennes
91' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor M. Terrier Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Montpellier
Opstellingen Rennes - Montpellier
De opstellingen van Rennes en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Bruno Génésio
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Rennes - Montpellier

Rennes en Montpellier treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 21 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Montpellier slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 9
Winst Montpellier 8
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 5e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 6e plaats.