Nabeschouwing Saint-Étienne - Metz (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zondag 6 maart 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Metz (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Metz is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Stinat geëindigd in een 1-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door D. Bouanga, waarmee Saint-Étienne met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Saint-Étienne dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Saint-Étienne uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Saint-Étienne - Metz 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' VAR: Afgekeurd doelpunt D. Bouanga Afgekeurd doelpunt vanwege hands D. Bouanga Saint-Étienne
20' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor D. Bouanga Saint-Étienne
38' Gele kaart Metz Gele kaart voor N. De Preville Metz
44' Gele kaart Metz Gele kaart voor D. Bronn Metz
46' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Douath voor Z. Youssouf Saint-Étienne
52' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt D. Bouanga Saint-Étienne 1-0
54' Wissel Metz Wissel T. Delaine voor O. Nguette Metz
54' Wissel Metz Wissel K. NDoram voor F. Boulaya Metz
58' Gele kaart Metz Gele kaart voor T. Delaine Metz
62' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor L. Douath Saint-Étienne
64' Gele kaart Metz Gele kaart voor B. Traore Metz
64' Wissel Metz Wissel L. Joseph voor L. Mafouta Metz
65' Wissel Metz Wissel P. Sarr voor B. Traore Metz
74' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor A. Nordin Saint-Étienne
78' Wissel Metz Wissel P. N. Yade voor I. Amadou Metz
78' Wissel Saint-Étienne Wissel W. Khazri voor A. Nordin Saint-Étienne
87' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Moueffek voor S. Thioub Saint-Étienne
91' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor R. Boudebouz Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Metz
Opstellingen Saint-Étienne - Metz
De opstellingen van Saint-Étienne en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Metz zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pascal Dupraz
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Metz

Saint-Étienne en Metz treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Stinat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Saint-Étienne favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Metz slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 8
Winst Metz 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 19e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 18e plaats.