Nabeschouwing Saint-Étienne - Montpellier (3-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zaterdag 5 februari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Montpellier (3-1)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Thomas Léonard geëindigd in een 3-1 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door E. Wahi, waarmee Montpellier met 0-1 de leiding nam. Saint-Étienne kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Hamouma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette A. Nordin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Saint-Étienne de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Saint-Étienne vergroot nadat W. Khazri de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Saint-Étienne.

LIVE Saint-Étienne - Montpellier 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Montpellier Doelpunt E. Wahi met assist van A. Souquet Montpellier 0-1
16' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Mangala Saint-Étienne
58' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor D. Bouanga Saint-Étienne
58' Wissel Saint-Étienne Wissel S. Thioub voor Y. Macon Saint-Étienne
68' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor N. Gioacchini Montpellier
69' Wissel Montpellier Wissel D. Bertaud voor J. Omlin Montpellier
70' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Moueffek voor Z. Youssouf Saint-Étienne
70' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor R. Boudebouz Saint-Étienne
77' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor E. Wahi Montpellier
77' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor E. Mangala Saint-Étienne
82' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Hamouma met assist van A. Aouchiche Saint-Étienne 1-1
84' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor F. Mollet Montpellier
90' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt A. Nordin met assist van A. Aouchiche Saint-Étienne 2-1
92' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri met assist van A. Nordin Saint-Étienne 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Montpellier
Opstellingen Saint-Étienne - Montpellier
De opstellingen van Saint-Étienne en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.