Nabeschouwing Saint-Étienne - Strasbourg (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 20 februari 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zondag 20 februari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Strasbourg (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Saint-Étienne en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Saint-Étienne kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van R. Boudebouz. Strasbourg kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Diallo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette L. Perrin zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Strasbourg de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat W. Khazri de 2-2 maakte voor Saint-Étienne.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Saint-Étienne - Strasbourg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt R. Boudebouz met assist van D. Bouanga Saint-Étienne 1-0
17' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Djiku Strasbourg
21' Doelpunt Strasbourg Doelpunt H. Diallo met assist van G. Nyamsi Strasbourg 1-1
30' Doelpunt Strasbourg Doelpunt L. Perrin met assist van F. Guilbert Strasbourg 1-2
34' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt W. Khazri met assist van D. Bouanga Saint-Étienne 2-2
46' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor Z. Youssouf Saint-Étienne
50' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
63' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor A. Caci Strasbourg
63' Wissel Strasbourg Wissel L. Ajorque voor H. Diallo Strasbourg
63' Wissel Strasbourg Wissel I. Sissoko voor J. Bellegarde Strasbourg
63' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor D. Bouanga Saint-Étienne
66' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Perrin Strasbourg
72' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor S. Thioub Saint-Étienne
72' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor M. Camara Saint-Étienne
85' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Sako voor W. Khazri Saint-Étienne
85' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Douath voor Z. Youssouf Saint-Étienne
86' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor K. Gameiro Strasbourg
94' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Mangala Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Strasbourg
Opstellingen Saint-Étienne - Strasbourg
De opstellingen van Saint-Étienne en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Pascal Dupraz
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Saint-Étienne - Strasbourg

Saint-Étienne en Strasbourg treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antony Gautier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Strasbourg. Op basis van de afgelopen 13 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Saint-Étienne als Strasbourg wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 5
Winst Strasbourg 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 19e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 4e plaats.