Nabeschouwing Strasbourg - Metz (3-0) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 17 september 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Strasbourg het vrijdag 17 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Metz (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Metz is onder leiding van scheidsrechter Eric Wattellier geëindigd in een 3-0 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. L. Ajorque maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Strasbourg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Strasbourg vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van H. Diallo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Strasbourg, waarmee H. Diallo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Strasbourg gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Eric Wattellier, waardoor Strasbourg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Metz 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Penalty Strasbourg Penalty L. Ajorque Strasbourg 1-0
18' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor L. Ajorque Strasbourg
26' Doelpunt Strasbourg Doelpunt H. Diallo met assist van G. Nyamsi Strasbourg 2-0
28' Gele kaart Metz Gele kaart voor F. Centonze Metz
29' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor G. Nyamsi Strasbourg
40' Doelpunt Strasbourg Doelpunt H. Diallo met assist van L. Ajorque Strasbourg 3-0
44' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. Kouyate Metz
46' Wissel Metz Wissel B. Traore voor V. Pajot Metz
46' Wissel Metz Wissel W. Tchimbembe voor H. Maiga Metz
46' Wissel Metz Wissel L. Gueye voor I. Niane Metz
67' Wissel Strasbourg Wissel S. Prcic voor J. Aholou Strasbourg
68' Wissel Strasbourg Wissel K. Gameiro voor H. Diallo Strasbourg
68' Wissel Metz Wissel L. Joseph voor N. De Preville Metz
75' Wissel Strasbourg Wissel K. Fila voor F. Guilbert Strasbourg
84' Gele kaart Metz Gele kaart voor B. Traore Metz
89' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor L. Ajorque Strasbourg
89' Wissel Strasbourg Wissel A. Caci voor J. Bellegarde Strasbourg
91' Gele kaart Metz Gele kaart voor L. Joseph Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Metz
Opstellingen Strasbourg - Metz
De opstellingen van Strasbourg en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Metz zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.