In de Ligue 1 neemt Troyes het zaterdag 7 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - PSG (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en PSG is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 1-2 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door O. El Hajjam, waarmee Troyes met 1-0 de leiding nam. Paris Saint Germain kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hakimi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette M. Icardi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Paris Saint Germain de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Amaury Delerue, waardoor PSG dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Troyes - PSG
Goals
1
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
71
140
Gevaarlijke aanvallen
34
74
Passes
438
609
Overtredingen
3
14
Buitenspel
1
1
Corners
9
1
Wissels
3
2
LIVE Troyes - PSG 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Troyes Doelpunt O. El Hajjam met assist van D. Chambost Troyes 1-0
19' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt A. Hakimi met assist van A. Herrera Paris Saint Germain 1-1
21' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt M. Icardi met assist van K. Mbappe Paris Saint Germain 1-2
33' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
45' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor A. Hakimi Paris Saint Germain
63' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor D. Chambost Troyes
70' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor M. Icardi Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel E. Dina voor J. Draxler Paris Saint Germain
80' Wissel Troyes Wissel M. Kukharevych voor Y. Touzghar Troyes
87' Wissel Troyes Wissel T. B. Zoukrou voor O. El Hajjam Troyes
89' Gele kaart Troyes Gele kaart voor Y. Kone Troyes
90' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Sarabia voor K. Mbappe Paris Saint Germain
91' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Sarabia Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - PSG
Opstellingen Troyes - PSG
De opstellingen van Troyes en PSG zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en PSG zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Laurent Batlles
Voorbeschouwing Troyes - PSG

Troyes en PSG treffen elkaar in de 1e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Ligue 1 seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en PSG in de Ligue 1 vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 8 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Troyes. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Troyes 0
Winst PSG 8
Gelijkspel 2
Totaal 10

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Troyes - PSG Opstelling Troyes Opstelling PSG Live Troyes - PSG Live Troyes - PSG kijken Troyes - PSG kijken Live Troyes - PSG stream Troyes - PSG Fox Sports Nabeschouwing Troyes - PSG Uitslag Troyes - PSG Statistieken Troyes - PSG Ligue 1 2021/2022 Troyes - PSG wedden Troyes - PSG gokken Troyes - PSG Unibet