Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (4-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het zondag 8 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bordeaux. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Bordeaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Bordeaux (4-1)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Bordeaux is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 4-1 overwinning voor Angers SCO. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Angers SCO kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Cho. Angers SCO vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Mendy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Bordeaux de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Mara.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Angers SCO vergroot nadat S. Bahoken de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 90e minuut wist M. Pereira Lage namens Angers SCO de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Benoît Millot bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Angers SCO.

LIVE Angers SCO - Bordeaux 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Bordeaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Angers SCO Doelpunt M. Cho met assist van M. Pereira Lage Angers SCO 1-0
36' Doelpunt Angers SCO Doelpunt B. Mendy met assist van A. Fulgini Angers SCO 2-0
46' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Guilavogui Bordeaux
56' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor A. Ahmedhodzic Bordeaux
58' Wissel Bordeaux Wissel Hwang Ui-Jo voor R. Oudin Bordeaux
58' Wissel Bordeaux Wissel E. Kwateng voor Marcelo Bordeaux
58' Wissel Bordeaux Wissel S. Mara voor G. Mensah Bordeaux
60' Doelpunt Bordeaux Doelpunt S. Mara met assist van J. Dilrosun Bordeaux 2-1
60' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor S. Mara Bordeaux
62' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Bahoken met assist van M. Cho Angers SCO 3-1
65' Wissel Bordeaux Wissel Y. Adli voor J. Onana Bordeaux
69' Wissel Angers SCO Wissel M. Jakolis voor M. Cho Angers SCO
70' Wissel Angers SCO Wissel T. Mangani voor B. Mendy Angers SCO
75' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor S. Bahoken Angers SCO
77' Wissel Bordeaux Wissel D. Bakwa voor M. Niang Bordeaux
77' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor J. Dilrosun Bordeaux
78' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
89' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Y. Adli Bordeaux
90' Doelpunt Angers SCO Doelpunt M. Pereira Lage met assist van I. Traore Angers SCO 4-1
91' Wissel Angers SCO Wissel A. K. Bamba voor M. Pereira Lage Angers SCO
91' Wissel Angers SCO Wissel N. Fatar voor S. Doumbia Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Bordeaux
Opstellingen Angers SCO - Bordeaux
De opstellingen van Angers SCO en Bordeaux zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Bordeaux zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.