Nabeschouwing Angers SCO - Monaco (1-3) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 1 december 2021 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het woensdag 1 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Monaco (1-3)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 1-3 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Boadu, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Diop op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van A. Nubel zorgde ervoor dat Angers SCO in de 55e minuut op 1-2 kwam te staan.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Monaco vergroot nadat A. Disasi de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Monaco.

LIVE Angers SCO - Monaco 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibe Monaco
25' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Boadu met assist van K. Volland Monaco 0-1
42' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor T. Mangani Angers SCO
42' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Volland Monaco
45' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Diop met assist van K. Volland Monaco 0-2
55' Eigen doelpunt Angers SCO Eigen doelpunt A. Nubel Angers SCO 1-2
60' Wissel Angers SCO Wissel B. Mendy voor T. Mangani Angers SCO
70' Wissel Angers SCO Wissel M. Pereira Lage voor E. Ebosse Angers SCO
70' Wissel Monaco Wissel A. Golovin voor S. Diop Monaco
71' Wissel Monaco Wissel Y. Fofana voor K. Volland Monaco
73' Doelpunt Monaco Doelpunt A. Disasi Monaco 1-3
79' Wissel Monaco Wissel R. Aguilar voor D. Sidibe Monaco
79' Wissel Monaco Wissel W. Ben Yedder voor M. Boadu Monaco
81' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Cho Angers SCO
81' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor A. Fulgini Angers SCO
82' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor S. Boufal Angers SCO
90' Wissel Monaco Wissel W. Isidor voor G. Martins Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Monaco
Opstellingen Angers SCO - Monaco
De opstellingen van Angers SCO en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Angers SCO - Monaco

Angers SCO en Monaco treffen elkaar in de 16e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 8 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Angers SCO. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 2
Winst Monaco 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 6e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 9e plaats.