Nabeschouwing Brest - Strasbourg (1-1) || Ligue 1 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Brest het zondag 4 september 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Strasbourg (1-1)

De Ligue 1 2022/2023 wedstrijd tussen Brest en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door P. Lees-Melou, waarmee Brest met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Ajorque in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Strasbourg weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 31e minuut moest Strasbourg verder met een man minder nadat S. Prcic een rode kaart had gekregen. Het lukte Brest in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Brest - Strasbourg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Brest Doelpunt P. Lees-Melou met assist van I. Slimani Brest 1-0
28' Penalty Strasbourg Penalty L. Ajorque Strasbourg 1-1
31' Rode kaart Strasbourg Rode kaart voor S. Prcic Strasbourg
33' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Stephan Strasbourg
44' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Brassier Brest
45' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Stephan Strasbourg
46' Wissel Brest Wissel B. Chardonnet voor A. Dari Brest
52' Gele kaart Brest Gele kaart voor H. Belkebla Brest
57' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor H. Belkebla Brest
57' Wissel Brest Wissel Y. Belaili voor M. Pereira Lage Brest
61' Wissel Strasbourg Wissel I. Doukoure voor C. Dagba Strasbourg
64' Gele kaart Brest Gele kaart voor Y. Belaili Brest
76' Wissel Brest Wissel J. Uronen voor L. Brassier Brest
76' Wissel Strasbourg Wissel A. Thomasson voor J. Aholou Strasbourg
79' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor R. Pierre-Gabriel Strasbourg
84' Wissel Strasbourg Wissel K. Gameiro voor L. Ajorque Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Strasbourg
Opstellingen Brest - Strasbourg
De opstellingen van Brest en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.