Nabeschouwing Clermont - Brest (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Brest (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Clermont en Brest geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Gastien in de 50e minuut, waardoor Clermont met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 52 minuten was het B. Chardonnet die Brest op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Rashani namens Clermont in de 65e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Clermont - Brest 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Clermont Gele kaart voor E. Rashani Clermont
32' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Agoume Brest
50' Rode kaart Clermont Rode kaart voor J. Gastien Clermont
52' Doelpunt Brest Doelpunt B. Chardonnet met assist van R. Faivre Brest 0-1
65' Doelpunt Clermont Doelpunt E. Rashani met assist van J. Berthomier Clermont 1-1
66' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor J. Dossou Clermont
72' Wissel Brest Wissel J. Le Douaron voor Y. Badji Brest
72' Wissel Brest Wissel H. Mbock voor L. Agoume Brest
76' Wissel Clermont Wissel P. Hamel voor M. Bayo Clermont
77' Wissel Clermont Wissel A. Seidu voor E. Rashani Clermont
86' Wissel Clermont Wissel A. Mendy voor V. NSimba Clermont
86' Wissel Clermont Wissel O. Busquets voor J. Berthomier Clermont
88' Wissel Brest Wissel R. Said voor I. Cardona Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Brest
Opstellingen Clermont - Brest
De opstellingen van Clermont en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Clermont - Brest

Clermont en Brest treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Brest elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Brest 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 6e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 18e plaats.