Nabeschouwing Clermont - Troyes (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 15 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Troyes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Troyes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Troyes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Troyes is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Clermont. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor I. Kabore van Troyes. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 33e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 53 minuten was het M. Bayo die Clermont op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Clermont via een goal van M. Bayo in de 65e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Clermont.

LIVE Clermont - Troyes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Troyes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Troyes Gele kaart voor I. Kabore Troyes
27' Wissel Clermont Wissel A. Mendy voor V. NSimba Clermont
33' Tweede gele kaart Troyes Tweede gele kaart voor I. Kabore Troyes
35' Gele kaart Troyes Gele kaart voor G. Biancone Troyes
46' Gele kaart Clermont Gele kaart voor A. Mendy Clermont
46' Wissel Troyes Wissel K. Azamoum voor D. Chambost Troyes
46' Wissel Troyes Wissel T. B. Zoukrou voor G. Biancone Troyes
53' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo Clermont 1-0
56' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor Y. Touzghar Troyes
65' Doelpunt Clermont Doelpunt M. Bayo met assist van J. Berthomier Clermont 2-0
66' Wissel Clermont Wissel E. Rashani voor J. Berthomier Clermont
73' Wissel Troyes Wissel L. Lumeka voor O. El Hajjam Troyes
83' Wissel Troyes Wissel B. Domingues voor Y. Salmier Troyes
83' Wissel Clermont Wissel J. Iglesias voor M. Bayo Clermont
83' Wissel Clermont Wissel J. Tell voor J. Dossou Clermont
84' Wissel Clermont Wissel A. Seidu voor J. Allevinah Clermont
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Troyes
Opstellingen Clermont - Troyes
De opstellingen van Clermont en Troyes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Troyes zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Pascal Gastien
Formatie 5-4-1
Coach Laurent Batlles
Voorbeschouwing Clermont - Troyes

Clermont en Troyes treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Clermont en Troyes elkaar treffen in de Ligue 1.

Winst Clermont 0
Winst Troyes 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Clermont op een 5e positie staat, terwijl we Troyes terugvinden op de 18e plaats.