Nabeschouwing Lens - Angers SCO (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 26 november 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het vrijdag 26 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Angers SCO (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lens en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Boufal, waarmee Angers SCO met 0-1 de leiding nam. Lens kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Kakuta, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette F. Sotoca zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lens de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Thomas de 2-2 maakte voor Angers SCO.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lens - Angers SCO 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Angers SCO Doelpunt S. Boufal Angers SCO 0-1
46' Wissel Lens Wissel M. Haidara voor F. Medina Lens
48' Doelpunt Lens Doelpunt G. Kakuta met assist van F. Sotoca Lens 1-1
55' Doelpunt Lens Doelpunt F. Sotoca met assist van P. Frankowski Lens 2-1
57' Gele kaart Lens Gele kaart voor C. O. Doucoure Lens
70' Doelpunt Angers SCO Doelpunt R. Thomas met assist van A. Fulgini Angers SCO 2-2
77' Wissel Angers SCO Wissel E. Ebosse voor S. Doumbia Angers SCO
77' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor M. Cho Angers SCO
77' Wissel Lens Wissel C. Jean voor F. Sotoca Lens
78' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor I. Ganago Lens
78' Wissel Lens Wissel D. Costa voor G. Kakuta Lens
80' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Clauss Lens
85' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor A. Fulgini Angers SCO
89' Wissel Lens Wissel C. Wooh voor K. Danso Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Angers SCO
Opstellingen Lens - Angers SCO
De opstellingen van Lens en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Gérald Baticle
Voorbeschouwing Lens - Angers SCO

Lens en Angers SCO treffen elkaar in de 15e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 28 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Angers SCO favoriet. 1 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Lens. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lens 0
Winst Angers SCO 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 4e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 6e plaats.