Nabeschouwing Lens - Monaco (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het zaterdag 21 mei 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Monaco (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lens en Monaco geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door P. Frankowski, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Monaco kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Badiashile, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette W. Ben Yedder zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Lens nadat I. Ganago in de 95e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lens - Monaco 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Lens Doelpunt P. Frankowski Lens 1-0
32' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
34' Doelpunt Monaco Doelpunt B. Badiashile Monaco 1-1
58' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor A. Golovin Monaco
62' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 1-2
69' Wissel Lens Wissel W. Said voor F. Sotoca Lens
69' Wissel Lens Wissel D. Machado voor P. Frankowski Lens
73' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor Vanderson Monaco
81' Wissel Lens Wissel C. Jean voor D. Costa Lens
81' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Volland Monaco
84' Gele kaart Lens Gele kaart voor J. Gradit Lens
86' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Tchouameni Monaco
88' Wissel Monaco Wissel E. Matazo voor W. Ben Yedder Monaco
88' Gele kaart Monaco Gele kaart voor C. Henrique Monaco
88' Wissel Monaco Wissel G. Maripan voor C. Henrique Monaco
89' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor J. Gradit Lens
95' Doelpunt Lens Doelpunt I. Ganago met assist van K. Danso Lens 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Monaco
Opstellingen Lens - Monaco
De opstellingen van Lens en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lens - Monaco

Lens en Monaco treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lens. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lens als Monaco wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Lens 4
Winst Monaco 4
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 7e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 2e plaats.