Nabeschouwing Lens - Montpellier (1-0) || Ligue 1 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2022/2023 neemt Lens het zaterdag 15 oktober 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Montpellier (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Hakim Ben El Hadj geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door W. Said, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lens dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lens uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lens - Montpellier 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor E. Wahi Montpellier
19' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Medina Lens
31' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Esteve Montpellier
59' Wissel Lens Wissel J. Cabot voor P. Frankowski Lens
60' Wissel Lens Wissel D. Costa voor A. Claude-Maurice Lens
60' Wissel Lens Wissel W. Said voor L. Openda Lens
64' Wissel Montpellier Wissel F. Maouassa voor A. Nordin Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel W. Khazri voor S. Mavididi Montpellier
65' Gele kaart Lens Gele kaart voor D. Machado Lens
67' Doelpunt Lens Doelpunt W. Said Lens 1-0
80' Wissel Montpellier Wissel V. Germain voor T. Savanier Montpellier
80' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor E. Wahi Montpellier
86' Wissel Lens Wissel J. Onana voor S. Fofana Lens
86' Wissel Montpellier Wissel A. Gueguin voor J. Chotard Montpellier
91' Wissel Lens Wissel L. Poreba voor S. Abdul Samed Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Montpellier
Opstellingen Lens - Montpellier
De opstellingen van Lens en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.