Nabeschouwing Lens - Montpellier (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Woensdag 20 april 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het woensdag 20 april 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Montpellier (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door D. Costa, waarmee Lens met 1-0 de leiding nam. Lens vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. Ganago op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lens.

LIVE Lens - Montpellier 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Lens Doelpunt D. Costa met assist van J. Clauss Lens 1-0
61' Wissel Montpellier Wissel F. Mollet voor V. Germain Montpellier
61' Wissel Montpellier Wissel T. Savanier voor S. Delaye Montpellier
68' Wissel Lens Wissel P. Frankowski voor J. Clauss Lens
68' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
70' Gele kaart Lens Gele kaart voor D. Costa Lens
74' Wissel Montpellier Wissel J. Ferri voor L. Leroy Montpellier
74' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor S. Mavididi Montpellier
74' Wissel Lens Wissel P. Berg voor D. Costa Lens
75' Doelpunt Lens Doelpunt I. Ganago met assist van P. Frankowski Lens 2-0
82' Wissel Lens Wissel W. Said voor F. Sotoca Lens
82' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor C. Doucoure Lens
88' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor R. Cabella Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Montpellier
Opstellingen Lens - Montpellier
De opstellingen van Lens en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Olivier Dall’Oglio
Voorbeschouwing Lens - Montpellier

Lens en Montpellier treffen elkaar in de 33e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Romain Lissorgue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 5 keer wist de ploeg van Lens te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Lens. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lens 3
Winst Montpellier 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 7e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 11e plaats.