Nabeschouwing Lens - Reims (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 1 oktober 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lens het vrijdag 1 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Bollaert-Delelis in Lens.

Via de Lens - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lens - Reims (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Lens en Reims is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lens. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor H. Ekitike in de 45e minuut, waardoor Reims met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 46e minuut voor dat Lens via A. Kalimuendo op 1-0 kwam te staan. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Lens via een goal van A. Kalimuendo in de 52e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lens.

LIVE Lens - Reims 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lens - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Lens Gele kaart voor F. Medina Lens
34' Gele kaart Lens Gele kaart voor K. Danso Lens
45' Rode kaart Reims Rode kaart voor H. Ekitike Reims
46' Penalty Lens Penalty A. Kalimuendo Lens 1-0
52' Doelpunt Lens Doelpunt A. Kalimuendo met assist van F. Sotoca Lens 2-0
57' Gele kaart Lens Gele kaart voor G. Kakuta Lens
58' Gele kaart Reims Gele kaart voor Y. Abdelhamid Reims
64' Wissel Reims Wissel E. B. Toure voor A. Matusiwa Reims
72' Wissel Lens Wissel I. Ganago voor A. Kalimuendo Lens
72' Wissel Lens Wissel W. Said voor G. Kakuta Lens
72' Wissel Lens Wissel M. Haidara voor F. Medina Lens
72' Wissel Reims Wissel F. Doucoure voor M. van Bergen Reims
72' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor I. Kebbal Reims
72' Wissel Reims Wissel M. Cassama voor A. Flips Reims
84' Wissel Lens Wissel D. Machado voor P. Frankowski Lens
89' Wissel Lens Wissel Y. Cahuzac voor C. O. Doucoure Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Lens - Reims
Opstellingen Lens - Reims
De opstellingen van Lens en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lens gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Reims zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Lens - Reims

Lens en Reims treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lens en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Lens favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Reims slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lens 1
Winst Reims 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lens op een 2e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 11e plaats.